Cursusaanbod 2019

Pro Facto verzorgt cursussen en trainingen voor ambtenaren over tal van onderwerpen. Onze adviseurs beschikken over ruime kennis en praktijkervaring op verschillende terreinen van het (bestuurs)recht. Onder andere onderstaande in company cursussen kunnen wij voor u verzorgen. Staat de cursus die u wilt er niet bij? Neem contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken.

Uiteraard kunnen het programma en de omvang van de in company cursus aan uw wensen aangepast worden. U kunt met een in company cursus een aanzienlijke besparing bereiken op de kosten per deelnemer. Bovendien bespaart u de reiskosten en reistijd.

Abonnement
U kunt ook korting op onze reguliere tarieven voor in company cursussen krijgen als u meerdere cursussen per jaar afneemt. Hoe langer en uitgebreider het abonnement, hoe meer korting u krijgt.


Werkwijze
De cursussen van Pro Facto zijn sterk op de praktijk gericht. De lesstof wordt daarmee zo tastbaar en aantrekkelijk mogelijk gemaakt. De docenten van Pro Facto hebben ruime ervaring op het terrein van het bestuursrecht. Zij zijn door hun advies- en onderzoekswerk op de hoogte van het werken bij de overheid en zijn dan ook goed in staat de verbinding tussen de theorie en de praktijk te leggen. Tijdens de cursus wordt veel gebruik gemaakt van casuïstiek. Hierbij krijgen de deelnemers ruimte gelegenheid vragen te stellen en praktijkvoorbeelden in te brengen. Van de deelnemers wordt een actieve houding verwacht. De deelnemers ontvangen een compacte syllabus met de sheets en andere relevante informatie die als naslagwerk kan worden gebruikt.

Docenten
De in company cursussen worden verzorgd door:

 

Zoeken