Bout logologo@2x

 

 

De grootste juridische en bestuurskundige dienstverlener van Noord-Nederland

Procesvertegenwoordiging? Geen stress!

Procesvertegenwoordiging? Geen stress!

Het kan voor ambtenaren de nodige stress opleveren als ze naar de bezwarencommissie, de rechtbank of de Raad van State moeten om de gemeentelijke belangen te behartigen. Chantal Ridderbos weet uit eigen ervaring hoe zoiets is en geeft met dat in het achterhoofd trainingen procesvertegenwoordiging.

Spanning of zelfs stress voor een bezoek aan de commissie bezwaarschriften of de rechtbank? Behoefte aan het opfrissen van kennis omtrent het schrijven van een verweerschrift? Volg een incompany training procesvertegenwoordiging! 

De training geeft handvatten voor het in bestuursrechtelijke procedures vertegenwoordigen van bestuursorganen. Na het volgen van deze training weet u wat er van u verwacht wordt voorafgaand aan en tijdens een zitting. Ook leert u omgaan met de spanning en te vertrouwen op uw eigen rol en kennis. In samenwerking met een ervaren advocaat en/of een trainingsacteur worden vaardigheden ontwikkeld/uitgebreid die vereist zijn voor een goede procesvertegenwoordiging. Interesse of vragen? Neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan bespreken we (vrijblijvend) de mogelijkheden passend bij uw situatie! 

transparant

Abonneren op onze nieuwsbrief

* verplicht
 

transparant

Search