Vacature! We zoeken een junior juridisch adviseur/onderzoeker.

Heb je publiekrecht of Recht en Bestuur gestudeerd en/of de onderzoeksmaster gedaan? Geen, weinig of een paar jaar werkervaring? Ben je nieuwsgierig, flexibel, proactief, analytisch ingesteld, kun je goed schrijven en pas je in een commerciële en dynamische werkomgeving? Dan zoeken we jou!

Werken bij Pro Facto betekent dat geen dag hetzelfde is. Je werkt in teams  aan (juridische) opdrachten voor onze opdrachtgevers (gemeenten, provincies, ministeries, waterschappen). Je hebt een grote variatie in werkzaamheden over verschillende onderwerpen, bijvoorbeeld op het gebied van het sociaal domein, het fysiek domein (Omgevingswet, energietransitie) of veiligheid.

We werken met betrokken collega’s in een platte structuur met weinig hiërarchie. Eigen initiatief wordt op prijs gesteld. Er wordt gezamenlijk geluncht, er is een maandelijkse borrel en er zijn regelmatig activiteiten, zoals een tafeltennistoernooi (in onze eigen tuin). Onze thuisbasis is een prachtig pand in hartje Groningen maar je bent ook regelmatig bij opdrachtgevers. Je gaat je bij ons bezighouden met juridisch advies, maar kunt ook ingezet worden bij onderzoek.

Je eerste aanstelling zal voor een half jaar zijn (32-40 uur per week) met perspectief op een langere/vaste aanstelling. De salariëring hangt af van je werkervaring, competenties en vaardigheden. We streven naar een divers personeelsbestand.

Iets voor jou? Stuur dan je cv en motivering aan Niko Struiksma (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Voor vragen kun je ook bellen (06-51820097).

Pro Facto Tweets

Search