Voorzitter, lid of secretaris van een bezwarencommissie? Save the date!

Welke uitdagingen zijn er voor de bezwarencommissie, maar vooral welke kansen zijn er? Welke rol heeft de commissie bij het beter en burgervriendelijk afhandelen van bezwaar? Welke bijdrage kan commissie leveren als het gaat om maatwerk en evenredigheid? Samen naar een betere afhandeling, een meer mensgerichte aanpak en goede dienstverlening! Dus, denk je met ons mee over wat evenredigheid, digitalisering, menselijke maat en maatwerk kunnen betekenen voor het werk van de commissie?

Dit komt allemaal aan de orde op een door Pro Facto georganiseerde kennismiddag op donderdag 16 juni 2022 13.00 uur!

 Het dagvoorzitterschap is in handen van Bertil Westers (Bout Advocaten). Bert Marseille (RUG en #BestuursrechtBeter) en Heinrich Winter (Pro Facto en RUG) geven u waardevolle inzichten mee. Locatie? Op ‘onze’ Ossenmarkt in stad Groningen natuurlijk!

Meer informatie volgt heel snel via onze site en LinkedIn. Liever een uitnodiging per mail? Geef uw mailadres dan door aan Christine Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ofChantal Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook voor vragen, opmerkingen, aanmeldingen of bijdragen aan de middag: mail ons!  

Pro Facto Tweets

Search