Wij zoeken enthousiaste, dynamische en ondernemende collega’s!

Ben jij onze nieuwe adviseur of onderzoeker?

De sollicitatietermijn is afgelopen

We hebben op korte termijn behoefte aan een juridisch adviseur en een onderzoeker op junior en/of medior niveau.

Juridisch adviseur (junior of medior)
Als juridisch adviseur verricht je uiteenlopende juridische werkzaamheden. Je behandelt bezwaarschriften en grootschalige Wob-verzoeken, je adviseert aan overheden over concrete juridische vraagstukken, je past verordeningen aan etc. Je levert ook bijdragen aan onderzoeksprojecten. De advisering betreft Awb-thema’s, het ambtenaren- en omgevingsrecht, de privacywetgeving, het gezondheidsrecht en in toenemende mate ook het sociale domein. Je kunt ook een bijdrage leveren aan onze in-company-cursussen.

Onderzoeker (junior of medior)
Als onderzoeker werk je mee aan rekenkameronderzoeken en aan onderzoeken voor ministeries (zoals beleids- en wetsevaluaties). Je verricht interviews, doet documentstudies en enquêtes en rapporteert hierover in een toegankelijk rapport aan de opdrachtgever. Je bent een adviseur met liefst enige ervaring als onderzoeker bij bijvoorbeeld een onderzoeksbureau of universiteit. Je hebt een relevante wetenschappelijke opleiding afgerond (zoals rechten, bestuurskunde of een andere sociaalwetenschappelijke opleiding).

Eisen
Als onderzoeker en adviseur kun je zelfstandig werken, werk je proactief en toon je eigen initiatief. Je bent flexibel (ook qua werktijden) en representatief. Je beschikt over analytische vaardigheden en je kunt je advies of onderzoek niet alleen goed op papier zetten, maar daarover ook overtuigend communiceren. Het verdient sterk de voorkeur dat je een rijbewijs hebt.

Wat hebben we te bieden?
Werken bij Pro Facto betekent dat geen dag hetzelfde is. Je hebt een grote variatie in werkzaamheden en werkt samen met jonge en enthousiaste collega’s in een informele werkomgeving. Onze thuisbasis is een prachtig pand in hartje Groningen maar je bent ook regelmatig bij opdrachtgevers. Deels thuiswerken behoort uiteraard tot de mogelijkheden, evenals werken in deeltijd. Wij bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Inschaling (junior of medior) hangt af van je werkervaring, competenties en vaardigheden. Salarisindicatie: maximaal € 2.900 (junior) tot maximaal € 4.000 (medior) op basis van een volledig dienstverband (40 uur per week).

Wij stellen prijs op een reactie per e-mail, met curriculum vitae, gericht aan Niko Struiksma (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Reageren uiterlijk op 18 april. Inlichtingen kunnen worden ingewonnen bij Niko Struiksma of Heinrich Winter via 050 313 98 53.

Pro Facto Tweets

Search